Υλικά
- 1 κιλό κρέας από κοτόπουλο σε µπουκιές
- 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιηµένες
- 1 κ.τ.σ. µουστάρδα µε σπόρους
- 1 κ.τ.γ. ξύσµα λεµονιού
- 2 κ.τ.σ. χυµό λεµονιού
- 2 κ.τ.σ. µέλι
- 2 κ.τ.γ. κάρι
- 1 κ.τ.γ. πάπρικα γλυκιά
Εκτέλεση
Ανακατεύετε καλά σε ένα µεγάλο µπολ όλα τα υλικά.
Σκεπάζετε και βάζετε στο ψυγείο για 3 ώρες ή, αν θέλετε όλη τη νύχτα, να µαριναριστούν.
Περνάτε το κρέας σε καλαµάκια για σουβλάκια και ψήνετε σε ζεσταµένη και λαδωµένη πλάκα ψησίµατος ή στα κάρβουνα και από τις δύο πλευρές µέχρι να ροδίσουν.