
Υλικά
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο τζίντζερ
1/4 φλιτζάνι φύλλα δυόσμου
1/4 φλιτζάνι φύλλα κόλιανδρου
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1/4 φλιτζάνι ξίδι
1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
8 παϊδάκια αρνίσια
Εκτέλεση
Στο μούλτι ρίχνετε το τζίντζερ, δυόσμο, κόλιανδρο, μέλι, ξύδι, αλατοπίπερο,ελαιόλαδο. Ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνει ένα απαλό μείγμα. , Δοκιμάστε και ρυθμίστε τα καρυκεύματα αναλόγως.
Ρίχνετε τα παϊδάκια με 1/4 από το μείγμα δυόσμου σε πλαστική σακούλα και σφραγίζετε αεροστεγώς.
Αφήνετε τα παϊδάκια στη μαρινάδα δυόσμου για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Ετοιμάστε μια σχάρα ή ένα λαδωμένο τηγάνι γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Βάζετε τα αρνίσια παϊδάκια πάνω στη σχάρα και μαγειρεύετε για 5 -7 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βάζετε τα παϊδάκια σε πιατέλα και γαρνίρετε με την σάλτσα δυόσμου