Μια ζουμερή μαρινάδα θα δώσεις μια ξεχωριστή γεύση στο κρέας
Υλικά
1. Μαρινάδα με θυμάρι, σκόρδο και κρεμμύδι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 ψιλοκομμένα κρεμμύδια
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο θυμάρι
- Χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού
2. Μαρινάδα με μέντα και λεμόνι
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
- Χυμό και ξύσμα 1 λεμονιού
3. Μαρινάδα με γιαούρτι και φασκόμηλο
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 100γρ γιαούρτι
- 3 κλωναράκια φασκόμηλο
Εκτέλεση
Τα υλικά είναι για περίπου 1 κιλό παϊδάκια αρνιού.
Αφήστε τα παϊδάκια για τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στη μαρινάδα ώστε να πάρουν τις μυρωδιές της μαρινάδας και να μαλακώσει το κρέας