Διοργάνωση σεμιναρίων δημοφιλών παραδοσιακών εδεσμάτων που έχουν ξεχωριστή θέση στο Ελληνικό τραπέζι.
Εδέσματα όπως νούμπουλο, χοιρομέρι, παστουρμάς και άλλα, αποκαλύπτουν τα μυστικά του τρόπου παρασκευής σε σεμινάρια τριών (3) ενοτήτων με ομιλιτές και εκπαιδευτές τους Στέλιο Δίγκα (Executive chef ) , Γιώργο Μούρτζιος (sous-chef ) , Nίκο Κεχαγιά ( master butcher ).
1.Σεμινάριο : (16/10/16 Κυριακή , 10 π.μ )
. Απάκι
. Παστουρμάς
. Παστράμι
. Λουκάνικο κρασάτο
. Λουκάνικο ξυδάτο
. Λούτζα (Μυκόνου Κύπρου)
2. Σεμινάριο : (23/10/16 Κυριακή , 10 π.μ )
. Καβουρμάς
. Σύγλινο
. Νούμπουλο
. Χοιρομέρι (παστό καπνιστό)
. Αρωματική πανσέτα (μπέικον απλό καπνιστό)
3. Ημερίδα : (30 /10/16 , 11 π.μ )
. Διαδικάσια καπνίσματος
. Ξηρά ωρίμανσις (dry aging)
. MSG (Monosodium glutamate) ή αλλιώς< Γευστικό> Όλα όσα πρέπει να ξέρετε .
Για περισσότερες πληροφορίες : 2310 778854 – 6977 912350
(Δηλώσεις συμμετοχής στο info@artemisia.gr μέχρι της 30/9/16 .Ολιγομελή τμήματα, διάρκια 3,5 ωρών με δύο διαλλείματα 15 λεπτά για καφέ – snack, πρότυπη διδασκαλία με ενεργή συμετοχή, γευστική δοκιμή των παραγομένων προϊόντων. Έντυπη μορφή του σεμιναρίου, Βεβαίωση παρακολούθησης σεμιναρίου.Το κόστος της συμμετοχής είναι 60 Ευρώ ανά ενότητα , η τρίτη ενοτήτα είναι δωρεάν για όποιον-α έχει συμετάσχει σε μία εκ τών δύο πρώτων ενοτήτων. Εάν υπάρχει το ενδιαφέρον μόνο για την τρίτη ενότητα το κόστος είναι 20 Εύρω )