Παϊδάκια αλά Highlands
Υλικά
1,5 κιλό χοιρινά παϊδάκια
70 ml light soy sauce
75 ml ουίσκι
3 σκελίδες σκόρδο [ψιλοκομμένο]
50 γρ. κόλιανδρο φρέσκο
60 γρ. μέλι
4 γρ. πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά. Αφήνουμε τα παϊδακια μας να μαριναριστούν για τουλάχιστον ένα τρίωρο στο ψυγείο. Κρατάμε λίγη απ’ την μαρινάδα στην άκρη. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200ºC και τα τοποθετούμε σε ταψί στην σχάρα μας. Ψήνουμε για 8-10 λεπτά απ’ την κάθε πλευρά, καταβρέχοντάς τα με την μαρινάδα που κρατήσαμε.