Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο

Υλικά
1. Μαρινάδα με κρασί και κόλιανδρο
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
- 1 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένους σπόρους κόλιανδρου
- 1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι σε κόκκους
2. Μαρινάδα με πορτοκάλι και μέλι
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 2 κουταλιές της σούπας μέλι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
3. Μαρινάδα με μπύρα και κρεμμύδι
- 1 ποτήρι μπύρα
- 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
4. Μαρινάδα με ρίγανη και μαϊντανό
- 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
- 1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
- ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Εκτέλεση
Αφήστε τις μπριζόλες για τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στη μαρινάδα ώστε να πάρουν τις μυρωδιές της μαρινάδας και να μαλακώσει το κρέας (υλικά για 3-4 μέτριες μπριζόλες).