Μαρινάδες για χοιρινό

Ένα μαριναρισμένο κρέας αποκτά ιδιαίτερη γεύση από τα υλικά της μαρινάδας και γίνεται πιο μαλακό και νόστιμο
Μαρινάδες για χοιρινό

Υλικά

1. Μαρινάδα με κρασί και κόλιανδρο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κόκκινο κρασί
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κοπανισμένους σπόρους κόλιανδρου
  • 1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι σε κόκκους
2. Μαρινάδα με πορτοκάλι και μέλι
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
  • 2 κουταλιές της σούπας μέλι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 3. Μαρινάδα με μπύρα και κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι μπύρα
  • 2 κρεμμύδια σε ροδέλες
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
4. Μαρινάδα με ρίγανη και μαϊντανό
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
  • 1 κουταλιά του γλυκού μαύρο πιπέρι
  • ½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση

Αφήστε τις μπριζόλες για τουλάχιστον 6 ώρες μέσα στη μαρινάδα ώστε να πάρουν τις μυρωδιές της μαρινάδας και να μαλακώσει το κρέας (υλικά για 3-4 μέτριες μπριζόλες).

Μοιραστείτε το...